Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 69 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 69 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 69 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7961717
Feltöltve: 3 hónapja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 65,49 millió Ft

65,49 millió Ft
949 130 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 190 069 Ft
Második évtől
259 388 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kitűnő lehetőség, akár két kis lakássá alakítható ingatlan! Budai vár közvetlen közelében,eladó átlagos állapotú, 2,5 szobás (a tulajdoni lapon félszoba, de az új szabályok szerint a 8 nm felett már egész szobának számít ),első emeleti polgári lakás. Jelenlegi beosztása szerint ,az előszobába lépve jobbra két nagy szobába jutunk, amelyek egymásból nyílnak, nagy ablakaiknak köszönhetően szép világosak, a ház hatalmas, rendezett udvarára néznek, csendes, nyugodt ingatlan. A belső szobából nyílik a kádas fürdőszoba. A melegvizet a fürdőszobában villanybojler a konyhában gáz bojler biztosítja. Az előszobából balra nyíló szoba akár dolgozószobának , akár ebédlőnek is megfelel, innen nyílik a konyha és a kamra. A konyha is ablakos, világos, kertre néző (akár szobává is alakítható). A környék igen kedvelt, az egyik irányban a várnegyed a maga romantikus hangulatával, másik irányban a Széll Kálmán tér pár perc sétával elérhető, mely a budai belváros központja. Kényelmes otthont keresőknek, vagy irodai célra, rendelőnek, esetleg művészeti jellegű tevékenységre is alkalmas ingatlan A ház műszaki állapota igen jó, strangok, fűtő berendezések, kémények, vezetékek a közelmúltban lettek cserélve. A közös költség a szokásos díjakat és a fűtést is magában foglalja. A lakás vízórával felszerelt. A házközponti fűtést biztosító kazán az elmúlt évben lett új készülékre kicserélve. Az ingatlan tehermentes, rövid idő alatt birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csenki Andrea Csilla Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csenki Andrea Csilla Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY