Eladó lakás Balatonfenyves 87 nm
Eladó lakás Balatonfenyves 87 nm
Eladó lakás Balatonfenyves 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7952142
Referenciaszám: 17111826
Frissítve: 19 napja

Balatonfenyves eladó téglalakás 3 szobás: 91,8 millió Ft

91,8 millió Ft
1 055 126 Ft/m²
87 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 266 415 Ft
Második évtől
363 579 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁTADVA! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!   A City Cartel Balaton Ingatlaniroda, eladásra kínál Balatonfenyves egyik legszebb ősfás környezetében, a Balatontól 80 méter távolságra elhelyezkedő, 3x7 lakásos lakóparkban, egy első emeleti, 73 m2 + 30 m2-es erkéllyel rendelkező lakást.   A lakópark egy közel 4000 m2-es területen fekszik, melyen mindösszesen 21 lakás osztozik 3 épületben. A társasházra jellemző a modern formavilág, tágas térhasználat, innovatív technológiai felhasználás egy igazán csendes, nyugodt környezetben.   A lakásban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, WC, előszoba és egy erkély került kialakításra. A lakásban minőségi és a mai kor igényeinek megfelelő hideg- és melegburkolatok kerültek beépítésre. A hűtés fűtés rendszer az egyik legmodernebb hőszivattyús rendszerrel került kiépítésre, mely padlófűtés és mennyezet hűtési hőleadással rendelkezik. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, motoros redőnyökkel és szúnyoghálóval rendelkeznek. A komplett kert parkosított, növényekkel és fákkal ölelt.   Az üdülőhöz 1 gépkocsibeálló tartozik a zárt udvaron belül mely a vételár részét képezi. Tároló opcionálisan vásárolható.   Az önálló helyrajzi számmal rendelkező üdülőegységek nyaralóként kerültek nyilvántartásra.    A megjelölt ár nettó ár, a 27% ÁFÁ-t NEM tartalmazza. A társasház közelében szabadstrandok, játszóterek, bevásárlási lehetőség és étterem is megtalálható.   Megtekinteni előzetes egyeztetést követően a hét bármely napján lehetséges   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
amerikai konyha
erkély
internet
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makarész András City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makarész András City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY