Eladó lakás Tatabánya, Dózsakert 37 nm
Eladó lakás Tatabánya, Dózsakert 37 nm
Eladó lakás Tatabánya, Dózsakert 37 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7949245
Referenciaszám: 165077
Frissítve: 20 napja

Tatabánya eladó társasházi lakás 1 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
618 919 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 462 Ft
Második évtől
90 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165077 hivatkozási számú tatabányai társasházi lakás. Az ELADÓ társasházi lakás jellemzői:   - Az ingatlan társasházak környezetében helyezkedik el, tömegközlekedéstől való távolsága kb. 80 m. - Négyemeletes, kaputelefonos, zárható, tégla építésű társasház földszintjén található. - 37 nm-es, melyben egy tágas szoba, konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba  kapott helyet. - Az Eladó társasházi lakás folyamatosan karbantartott. - A külső nyílászárókat kicserélték, ablakai korszerű hőszigetelt műanyagok, redőnnyel szereltek. - Bejárati ajtaja több ponton záródó fém biztonsági. - A lakásban a szoba padlózata padlószőnyeges a többi helyiségek burkolata járólapos. - Az eladó társasházi lakás fűtését távhőszolgáltató biztosítja. - Fűtés költség : évi átlagban  10.000,-Ft/hó. - Közös költség: 8.800,-Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítás, és a lépcsőház takarítás díját is. - A vételár részét képezi: a konyhabútor, méretre készült előszobabútor.  - A lakáshoz a földszinten közös tároló tartozik. - Az infrastruktúra  kitűnő: üzletek, ( Spar, zöldséges, DM, Húsbolt), orvosi rendelő, gyógyszertár,  játszótér, iskola, óvoda, buszmegálló pár perc sétával  elérhető. - Ideális otthona lehet  fiatalnak, idősnek, befektetőnek pedig jó üzleti lehetőség. - Az ELADÓ társasházi lakás tehermentes!   Szlezák-Forgó Barbara 0670 / 620 4097 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tatabányai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165077 Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlezák Forgó Barbara Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlezák Forgó Barbara Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY