Eladó lakás Szombathely 74 nm
Eladó lakás Szombathely 74 nm
Eladó lakás Szombathely 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7852026
Referenciaszám: 164844
Frissítve: 20 napja

Szombathely eladó társasházi lakás 3 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
485 135 Ft/m²
74 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164844 hivatkozási számú szombathelyi társasházi lakás. Mely ideális otthont nyújt családoknak és pároknak egyaránt. A lakás a város zöldövezetében található, ahol a természet és a nyugalom összefonódik a városi kényelemmel. Az ingatlan számos előnnyel rendelkezik, például egy játszótér a ház mellett, így gyermekei biztonságban játszhatnak. A parkolással sem kell bajlódnia, hiszen parkolók állnak rendelkezésre a ház másik oldalán. A lakás a negyedik emeleten található, egy tetőtér beépítéssel, légkondicionálóval, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosít. A tetőtérben két szoba található, melyek kiválóan alkalmasak hálószobaként vagy irodaként is. Az alsó szinten egy tágas nappali szoba, étkező, konyha, fürdőszoba és külön WC található. A fürdőszobában kád és zuhanyzó áll rendelkezésre, így a kényelem és a funkcionalitás garantált. A műanyag nyílászárók és a franciaerkély a nappali szobában fényt és friss levegőt engednek be a lakásba. Az ingatlanban szép, tiszta és újszerű burkolatok és festés található, így azonnal beköltözhet. A lépcsőház tiszta, világos és tágas, ami tovább fokozza az otthoni érzést. A ház távhő fűtéssel rendelkezik, így a fűtési költségek mérsékeltek. Az elrendezés praktikus és kényelmes mindennapi élethez. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Boltok, iskola, óvoda és orvosi rendelő mind a közelben találhatók. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha szeretne otthont találni Szombathelyen, amely kényelmes, funkcionalitást és a természet közelségét kínálja, akkor nem habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos lakást! Hívjon a +36305295800 telefonszámon, vagy a robert.laska@oh.hu emailcímen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szombathelyi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164844 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY