Eladó lakás Szolnok, Szolnokon a város szélén 2 szobás első emeleti lakás eladó 48 nm
Eladó lakás Szolnok, Szolnokon a város szélén 2 szobás első emeleti lakás eladó 48 nm
Eladó lakás Szolnok, Szolnokon a város szélén 2 szobás első emeleti lakás eladó 48 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7877910
Referenciaszám: 77-102
Frissítve: 21 napja

Szolnok eladó társasházi lakás 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
250 000 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnokon a város szélén eladó egy felújított, első emeleti, 48 nm-es, 2 szobás lakás. A lakásban műanyag, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, melyek kivehető szúnyoghálóval rendelkeznek. Az aljzatburkolatok minden helyiségben újak, a szobákba minőségi laminált padló, a többi helyiségbe járólap került. A laminált padló alá minőségi parafa szigetelés került beépítésre. A felújítást követően a lakás egy festést is kapott, így az új tulajdonosnak csak beköltöznie kell. A lakás egy emeletes társasházban található, mely beton alapra téglából épült, héjazata agyag cserép. A lakás 48 nm alapterületű, 2 szobából áll. Az előtérből nyílik egy tároló, mely kamrának is használható, illetve itt található a konyhapult, és innen nyílik a fürdőszoba is. A WC a fürdőszobában található, mely teljesen új, magasított kialakítású. A fürdőkádat felújították, újra lett zománcozva, egyedül a csempe burkolat nem lett itt lecserélve. A lakáshoz tartozik egy kültéri rész is, ahol a gépjárművel való parkolás megoldott. A lakás megközelíthetősége aszfalt útról lehetséges, tömegközlekedés (buszmegálló) 240 m-re található. A lakás fűtését gázkonvektor, a melegvíz ellátást gázbojler biztosítja. Minden közmű egyedi mérős. A közös költség jelenleg 20.640,- Ft, mely összeg tartalmazza a lépcsőház takarítását, hulladékszállítást, tetőfelújítás költségét is. További információért, illetve megtekintésért kérem keressen a megadott elérhetőségen. Az ingatlan kizárólag a Balla Ingatlaniroda megbízásában van. Hívjon, egyeztessünk időpontot, tekintsük meg együtt! Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítőként, illetve MNB engedélyekkel rendelkező hitelközvetítőként szakszerű és korrekt tájékoztatást nyújtunk. Amennyiben hitelre van szüksége, ingyenes, bankfüggetlen hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére, bármely bankfióknál! Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá ingatlan vásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel igényét vásárlástól függetlenül elintézzük Önnek, melynek ügyintézése Önnek díjtalan! Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. További információért és megtekintésért kérem keressen a megadott elérhetőségeken. Eladó/kiadó ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére, amennyiben eladó/kiadó ingatlana van Önnek vagy ismerősének, hívja a megadott telefonszámot, korrekt, kedvező feltételek mellett állunk rendelkezésükre az ingatlan eladásában.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
I
Napelem:
Nincs
komfortos
amerikai konyha
kamra
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Peti Gellért Balla Ingatlan - Nagykőrös és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 609 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Peti Gellért Balla Ingatlan - Nagykőrös és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 609 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY