Eladó lakás Pécel 60 nm
Eladó lakás Pécel 60 nm
Eladó lakás Pécel 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8087632
Referenciaszám: 25-5258
Feltöltve: 14 napja

Pécel eladó társasházi lakás 2 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
900 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 722 Ft
Második évtől
213 879 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZERETNE EGY CSENDES KÖRNYEZETBEN LÉVŐ, ELEGÁNS, ZÁRT LAKÓPARKI, BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁSBAN ÉBREDNI? ITT A KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ és infrastruktúrájú, kertvárosias környezetben, a Pécel TÓPART LAKÓKERTBEN, 2017-ben épült, 16 lakásos társasházban, SORHÁZ jellegű, 2 szobás, AMERIKAI KONYHÁS 60 nm-es, BELSŐ KÉTSZINTES, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, REZSIVÉDETT, tehermentes társasházi lakást kínálok megvételre. Északi tájolás. Nagy, egyedi ablakai miatt VILÁGOS. Alkalmas pároknak, családoknak, a lakópark és környékének jelentős zöld területei miatt kisállattal rendelkezőknek, akik BIZTONSÁGOS, CSENDES környezetben, mégis KÖZPONTI részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon. Igazoltan nagyon alacsony rezsiköltségű, kiváló lehetőség. A lakás belső 2 szintes, az emeleten 2 tetőtéri kisebb egymásból nyíló szoba és egy gardrób szoba, található. A földszinten igényes járólappal burkolt AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI és a mosogatógéppel, főzőlappal, villanysütővel felszerelt, MODERN, NAGY ABLAKOS KONYHA, egy zuhanyzós nagy méretű fürdőszoba, külön wc, hálószoba és előszoba található. A szobák nagy kopásállóságú laminált parketta burkolatúak, az emeleten HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA. A lakás melegvíz és fűtését ellátását házközponti rendszer biztosítja. A fűtés a földszinten szekcionált PADLÓFŰTÉS, az emeleten FALFŰTÉS. MŰANYAG egyedi méretezésű és formájú NYÍLÁSZÁRÓK. A bejárati ajtó műanyag biztonsági ajtó. Az épületen 12 cm-es szigetelés. A lakás összességében KIVÁLÓ, ÚJSZERŰ állapotú. A lakópark 2 távműködtetésű tolókapuval zárt belső résszel rendelkezik, melyben a lakáshoz 1 db számozott saját GÉPKOCSI BEÁLLÓ és egy saját TÁROLÓ tartozik. A lakás alapterülete 73 nm, melyből a tulajdoni lapon jelölt 60 nm van 1.90 m belmagasság felett. Az ingatlan ára a beépített konyhát, a beépített konyhagépeket tartalmazza. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküli
kocsibeálló
amerikai konyha
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY