Eladó lakás Lenti 39 nm
Eladó lakás Lenti 39 nm
Eladó lakás Lenti 39 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7827327
Referenciaszám: 164346
Frissítve: 17 napja

Lenti eladó társasházi lakás 1 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
407 692 Ft/m²
39 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164346 hivatkozási számú lenti társasházi lakás. A szlovén határ közvetlen közelében, Lenti város központjában kínáljuk eladásra ezt a kedves kis 38 m2-es, egy szobás lakást, amihez erkély és egy 3 m2-es, zárható tároló is tartozik. A lakás az épület 3. emeletén található, a társasház négy emeletes.  A lakás fűtése konvektorokkal van megoldva, a melegvízet egy új villanybojler biztosítja.  A közös költség kb. 6000,-Ft és mivel a lakás körben fűtött, a gázszámla  mindig alacsony marad. A lakás lakható állapotú, azonnal költözhető, de igény szerint felújítás szükséges lehet. Egyedülállóknak, fiatal párnak első lakásként, és idősebbeknek is ajánljuk, hiszen alacsony a rezsi, valamint a lakás rendkívül jó elhelyezkedése biztosítja, hogy minden szükséges szolgáltatás pár lépés távolságra van. Lenti városa híres a gyógyfürdőjéről, energiaparkjáról, számtalan szórakozási, és kirándulási lehetőség áll rendelkezésre.  Várom hívását Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó lenti társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164346 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY