Eladó lakás Keszthely, belvárosi 107 nm
Eladó lakás Keszthely, belvárosi 107 nm
Eladó lakás Keszthely, belvárosi 107 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7421360
Referenciaszám: M222689
Feltöltve: 19 napja

Keszthely eladó társasházi lakás 1+4 fél szobás: 37,98 millió Ft

37,98 millió Ft
354 954 Ft/m²
107 m²
Alapterület
1+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 228 Ft
Második évtől
150 428 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balaton -Északi part Keszthely történelmi belvárosában a Fő tér közelében eladó egy 107 nm-es felújítandó téglalakás. A belső 2 szintes összkomfortos ingatlan, a 4 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el. Tájolását tekintve az étkező-és konyha utcai, míg a szobák 1 kivételével udvarra nézőek. A lakásba belépve egy előszobába érkezünk, amely egy légterű az étkezővel. A fürdő-és a mellékhelység szeparáltan lett kialakítva. Az alsó szinten található még egy külön bejáratú félszoba, valamint egy szoba, amelyből egy kisebb félszoba lett leválasztva. A legnagyobb szoba klimatizált, és erkéllyel rendelkezik. A tetőtérben egy kis közlekedőn kívül 2 egymásból nyíló félszobát alakítottak ki. Beosztását tekintve rengeteg lehetőség rejlik benne. Az ingatlan fűtése többféleképpen megoldott és rezsibarát. Gázcirkó, és cserépkályha. Az ingatlanhoz a zárt belső udvarban található garázs is tartozik. A közelében buszmegálló, Városi piac, a Balaton színház. A hangulatos Erzsébet királyné úton, Helikon park mellett elsétálva 10 percre fekszik a Balaton parttól, állomástól. Az Otp Bank hátterével kedvező kamatozású, illetve államilag támogatott hitelekkel állunk rendelkezésére.Egyedi díjmentes pénzügyi tanácsadással segítjük leendő vásárlóinkat hogy megtaláljuk céljaiknak a legmegfelelőbb konstrukciót.

Tulajdonságok

Típus:
Szintek száma:
2
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
1963
Erkély:
5,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
erkély
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Annamária Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 429 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Annamária Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 429 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY