Eladó lakás Fertőszentmiklós 63 nm
Eladó lakás Fertőszentmiklós 63 nm
Eladó lakás Fertőszentmiklós 63 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7982432
Referenciaszám: 167383
Frissítve: 17 napja

Fertőszentmiklós eladó társasházi lakás 2 szobás: 43,2 millió Ft

43,2 millió Ft
685 714 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 125 377 Ft
Második évtől
171 103 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167383 hivatkozási számú fertőszentmiklósi társasházi lakás. Eladásra kínálok fertőszentmiklósi villaépület 2. emeletén található 90%-os készenléti szintű társasházi lakást, amit az új tulajdonos saját ízlésére formálhat. Az ingatlan padló burkolatát az ár tartalmazza, megegyezés szerint konyhabútor is beépítésre kerül.   A 63m2 területű ingatlan egy tágas amerikai konyha, -nappaliból egy hálószoba egy fürdőszoba, háztartási helység és igény szerint alakítható gardrób helység vagy akár egy félszoba kialakítására alkalmas helységből áll. A lakáshoz tartozik egy 45m2 wellness tulajdonjog és egy 45m2 közös terasz.  A társasház 2019-ben teljeskörű felújításon esett át. Az egész ház két komponensű habbal van  kifújva, melynek köszönhetően a lakásokban fűtés nélkül 19 fok alá nem megy a  hőmérséklet, így nagyon alacsony rezsiköltségű!   A lakás fűtéséről hőszivattyú gondoskodik, ami a meleget padlófűtésen keresztül adja le, minden helyiség saját termosztáttal van ellátva. A közös költség a wellness használattal együtt is rendkívül kedvező.  Az alagsorban elhelyezkedő 270m2 wellness részben saját bárrész, szauna, szolárium,  törökfürdő, masszázs helyiség, épített nyugágyak, pihenőpadok, saját zuhanyzó és öltözők találhatóak,  melyet minden lakás jogosult használni. Ide tartozik egy 45m2-es közös terasz, ami kiváló  helyszíne egy nyár esti borozgatásnak, baráti összejöveteleknek vagy akár egy hangulatos  dézsafürdőzésre.  Az ingatlanban található lakások hangszigeteléssel is elvannak látva, amely biztosítja az  élhető komfortzónát. Három réteg üvegezésű nyílászárók kerültek beépítésre szúnyoghálóval  felszerelve, továbbá elektromos redőny kialakítására is lehetőség van.  Parkolás zárt udvari beállóban lehetséges, ahol lehetőség van saját garázs építésére.  Kinek ajánlom:  - életkezdőknek, akik nem egy szokványos társasházba vágynak  - akiknek fontos a kényelem és a kifinomultság  - kiváló lehetőség befektetőknek akár bérbeadásra, akár szállásadásra  Lokáció:  Fertőszentmiklós, Soprontól 20perc Kapuvártól 10 perc autóútra található az M85-ös  autópálya mindkét irányból megközelíthető.  A város rendelkezik egy 8 osztályos általános iskolával, óvodával, bölcsődével. Drogériák,  élelmiszerboltok, felnőtt és gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár minden elérhető távolságban található.    Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó fertőszentmiklósi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167383 Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lendvai Katalin Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lendvai Katalin Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY