Eladó lakás Debrecen 99 nm
Eladó lakás Debrecen 99 nm
Eladó lakás Debrecen 99 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7796040
Referenciaszám: 158111
Frissítve: ma

Eladó 4 szobás társasházi lakás 105 millió Ft értékben Debrecenben - Fészek lakóparki exclusive lakások! lakóparkban

Debrecen
105 millió Ft
1 060 606 Ft/m²
99 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE DEBRECEN HADHÁZI ÚTI INGATLANIRODA kínálatában eladó a #158111 hivatkozási számú DEBRECENI TÁRSASHÁZI LAKÁS. Debrecen Fészek lakóparkban új építésű 4 szobás nagy erkélyes, teraszos TÁRSASHÁZI LAKÁS eladó!  Debreceni ingatlaniroda eladásra kínálja a 158111-es számú DEBRECENI LAKÁST. - Fészek lakópark belső, csendes utcájában épül a társasház. - 3 szintes liftes ház. - 99.72nm-es 2. emeleti erkélyes + teraszos  PENTHOUSE jellegű LAKÁS. - Nappali + 3 külön nyíló szoba kerül kialakításra. A nappaliban méretes amerikai konyha kialakítására van lehetőség. - Egy nagy 17nm-es lodzsa és egy 29 nm-es tetőterasz tartozik a lakáshoz. - A LAKÁS magas műszaki tartalommal kerül megépítésre, minőségi anyaghasználattal  és magas szakértelmű kivitelezéssel. - A házközponti fűtést 2db kondenzációs gázkazán bitosítja, lakásonként egyedi hőmennyiségmérőkkel.   - 2.5kW napelem rendszer tartozik a lakáshoz - A lakásokban padlófűtés adja le a meleget. - A fürdőben kád és zuhany is kialakításra kerül, valamint törölközőszárító radiátor beépítése is megtörténik. - A wc külön helyiségben kap helyet. - A LAKÁS kiváló elosztásának köszönhetően ideális választás lehet családok számára. - Műanyag 6 légkamrás, 3 rétegű szigetelt fehér ablakok és hozzá illő fehér dekoratív üvegbetétes beltéri ajtók lesznek beépítve. - Elektromos redőny előkészítése, riasztó rendszer és kaputelefon hálózat kerül kiépítésre. - Wifivel vezérelhető, fűtésre is alkalmas monosplit klímával felszerelt LAKÁS. - A teremgarázsban beálló vásárlása opcionális további 8 millió forintért. Itt igény szerint elektromos autótöltési lehetőség kialakítására is lehetőség van. - A társasház közös energiafelhasználását a tetőre kiépített napelemek teszik lehetővé. - Várható átadás 2023. Amennyiben a 158111-es  számú ELADÓ DEBRECENI LAKÁS felkeltette érdeklődését, további információért kérem hívjon a fenti  telefonszámon. Irodánk banksemleges, díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Ön rendelkezésére.  "Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk." Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ DEBRECENI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #158111 Az OPENHOUSE DEBRECEN HADHÁZI ÚTI INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Gázkazán
Tervezett átadás:
2024. szeptember
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sánta László Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sánta László Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok