Eladó lakás Cegléd 80 nm
Eladó lakás Cegléd 80 nm
Eladó lakás Cegléd 80 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7956285
Feltöltve: 3 hónapja

Cegléd eladó társasházi lakás 2+1 fél szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
812 375 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 618 Ft
Második évtől
257 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A központi elhelyezkedésű háromszobás tetőtéri lakás modern és elegáns atmoszférájával Cegléd szívében várja új tulajdonosát. Az ingatlan kiváló elrendezése, modern designja és teljes felszereltsége ideális lehetőséget kínál mindazok számára, akik minőségi életet szeretnének élni. Az ingatlan jellemzői között szerepel a három hálószoba, valamint a két fürdőszoba, amelyek közül az egyik a fő hálóban található, ezáltal extra kényelmet nyújtva. A lakás modern és kifinomult designja harmonikusan keveredik a praktikus elemekkel. A gépesített konyha a legmodernebb konyhai felszerelésekkel rendelkezik, míg a világos és tágas amerikai konyhás nappali tökéletes helyszínt biztosít családi vagy baráti összejövetelekhez. Az ingatlan tetőtéri elhelyezkedése nem csak egyedi, de nyugodt és csendes környezetet is biztosít. A közelben található park, gyógyszertár, iskola, óvoda és élelmiszerboltok mind mind könnyen megközelíthetők pár perces sétával. Ha felkeltette érdeklődését ez a különleges lakás, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért és az ingatlan megtekintésének egyeztetéséért! Fontos megjegyezni, hogy a hirdetésben szereplő információk az eladótól származnak, és azok pontosságáért felelősséget nem vállalunk. Irodánk teljes körű banki ügyintézéssel várja Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó beosztású
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY