Eladó lakás Cegléd 80 nm
Eladó lakás Cegléd 80 nm
Eladó lakás Cegléd 80 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7823264
Feltöltve: 8 hónapja

Cegléd eladó társasházi lakás 3 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
573 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes lakás a belváros szívében! Eladásra kínálunk Cegléd város szívében, mégis csendes kis utcában ,egy 5 lakásos téglából épült szigetelt társasházi szép lakást. A lakás 104m2 -es , hasznos nettó alapterülete 80m2. Elosztását tekintve: előtér, tágas nappali,3 szoba (egy a tetőtérben), konyha, fürdőszoba, wc. A 2 szobából közös erkélyre léphetünk ki. A lakást világos terek, újszerű műszaki állapot jellemzi.Számos újszerű beépített bútor teszi otthonossá, praktikussá . A konyhában beépített, gépesített konyhabútor található nagyon szép állapotban. A fűrdő szobában hangulatos sarokkád . Befektetésre is kiváló lehet infrastruktúrális adottságaiból adódóan.(Bp. 35-40perc). Az ingatlan közös költséggel nem rendelkezik, alacsony rezsi költségű! Télen gázcirkó kazán, nyáron pedig klíma teremt optimális hőmérsékletet a lakótérben. Pár perces sétával elérhető: óvodák, iskolák, középiskolák, önkormányzat, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a vásárláshoz még el kell adnia saját ingatlanát, készséggel állok rendelkezésére! Az Otthon Centrum teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Amennyiben hitelre van szüksége az ingatlan megvásárlásához, bankfüggetlen szakértőnk segít Önnek a kedvező konstrukció kiválasztásában, és lebonyolításában! Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható! Az Otthon Centrum több banknak is az egyik legnagyobb ügyfele, ezért nálunk kedvezőbb konstrukciókkal tud lakáshitelhez jutni, rövidebb időn belül! A hitelközvetítésünk ingyenes! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY