Eladó lakás Balatonlelle 92 nm
Eladó lakás Balatonlelle 92 nm
Eladó lakás Balatonlelle 92 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7765293
Referenciaszám: 162785
Frissítve: 18 napja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 101,2 millió Ft értékben Balatonlellén - Lellei vízparti luxus lakóparkban

Balatonlelle
101,2 millió Ft
1 100 000 Ft/m²
92 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 708 Ft
Második évtől
400 825 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #162785 hivatkozási számú BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS. A Déli-part egyik legfelkapottabb településén, Balatonlellén, pár lépésre a vízparttól (Szabadstrand) épül fel ez a három egységes társasház, melyben összesen 26 lakás kerül kialakításra.  Földszint, első és második emelet található mindegyik épületben, így az alacsony lakásszám jóvoltából családias hangulat várható az év minden szakában. Balatonlellén vízparti utcában, új építésű társasházakban már csak 15 db lakás eladó! Lelle a Balaton déli partjának legdinamikusabb települése. Nyüzsgő kultúrális élet, sokszínű szórakozási lehetőség, vízisport élet, csodálatos strandok, remek üzlethálózat és infrastruktúra. A kínált ingatlanok Lellei viszonylatban a lehető legjobb elhelyezkedéssel rendelkeznek. Karnyújtásira a pezsgő nyári központtól, de fekvésének köszönhetően mégis csendes, nyugodt pihenést biztosít. Az ingatlanok, kerített, parkosított udvaron belül 3 társasházi lakásban helyezkednek el. A lakások mérete eltérő, 40-90 m2-ig elérhetőek még.    Műszaki paraméterek: - tégla falazat  - 15 cm szigetelés - 3 rétegű műanyag nyílászáró, redőnytok és sín beépítéssel, opcionálisan redőny és szúnyogháló kérhető (meghatározott színben) - mindegyik apartman edzett üvegkorlátos terasszal rendelkezik, többség részpanorámás a Balatonra - hőszivattyús, fancoil hűtő-fűtő rendszerű - közös tároló a földszinten (kerékpár, babakocsi, sup, stb. részére) - parkoló a lakáshoz (opció, 4.000.000,-Ft) - készültségi foktól függően, választható burkolatok, gépészeti elemek (opcio) - egyedi mérők, így mindenki a fogyasztása szerinti rezsit fizeti! - konyhabútor nincs az árban, de rendelkezésre áll a szakember, így lakható állapotban lehet az Öné ez a remek otthon! Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162785 Az OPENHOUSE BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Tervezett átadás:
2023. július
Terasz:
13,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok