Eladó ház Várpalota 79 nm
Eladó ház Várpalota 79 nm
Eladó ház Várpalota 79 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8083036
Referenciaszám: 314975
Frissítve: 19 napja

Várpalota eladó sorház 2+1 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
568 354 Ft/m²
79 m²
Alapterület
200 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ KERTKAPCSOLATI 3 SZINTES KÖZÉPSŐ SORHÁZRÉSZ VÁRPALOTA EXTRA CSENDES VÁROSRÉSZÉN, A KÁLVÁRIÁN! FIGYELEM! - A lakás SAJÁT, ELKERÍTETT KERTTEL RENDELKEZIK! - A parkolás a bejárat előtt vagy SAJÁT GARÁZSBAN (21,5 m2) lehetséges! - Az ár ALKUKÉPES! - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! ALAPADATOK: A ház: - Építési éve: ∼1988 - Szerkezete: Beton - A SZIGETELÉS 4 cm - A tető formája LAPOS, SZIGETELT! - 3 szintből áll: garázs/pince; magas földszint; első emelet. - Parkolni a bejárat előtti saját beállón vagy saját garázsban lehetséges! A szomszédok rugalmasak, nincs konfliktus senkivel! A közlekedés kiváló a város bármely pontjára! A lakás: - Hasznos alapterülete: 79 m2 - A hideg- és meleg burkolatok jó állapotban vannak - A fűtést és a meleg vizet SAJÁT GÁZKAZÁN biztosítja - A nyílászárók MŰANYAG nyílászárók REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelve - Tájolása Keleti és Nyugati HELYISÉG LISTA: A pinceszinten található: - Garázs - Kazánház A magas földszinten: - Konyha + étkező - Vendég mosdó - Nappali - Erkély Az első emeleten: - Hálószoba - Szoba - Fürdőszoba ÁLTALÁNOS REZSIKÖLTSÉGEK (2 felnőtt és 2 gyermek esetén): Áram: 9.000 Ft.-/hó (átalány) Víz: 12.000 Ft.-/hó (átalány) Gáz (fűtés): 13.000 Ft.-/hó (átalány) További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén! :) AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
panoráma
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gotthard Ádám Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 316 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gotthard Ádám Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 316 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY