Eladó ház Úrkút 195 nm
Eladó ház Úrkút 195 nm
Eladó ház Úrkút 195 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7875615
Referenciaszám: 42278
Frissítve: 16 napja

Úrkút eladó sorház 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
102 051 Ft/m²
195 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretné élvezni a Bakony szép vonulatait minden nap? Szeretne minden nap madárcsicsergésre kelni és a friss levegő illatára? Unod a várost? Úrkúton közel 7 km-re Ajkától ELADÓ felújításra szoruló sorház, rengeteg fantáziát rejtve magába. Itt a lehetőség! "Keleti irányból Herend és Szentgál, nyugatról Ajka felől, délről Tótvázsonyról és Nagyvázsonyról érhető el. Főutcája a 7308-as út, amely Ajka belvárosát köti össze a 77-es főút Tótvázsony és Nagyvázsony. A Déli-Bakonyban, a Kab-hegytől északra, egy hosszanti völgyben terül el, 400 méterrel a tengerszint felett." A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2189-es referenciaszámú, Úrkúton található sorházat! A sorház jellemzői: - 1900- as évek elején épült kisméretű téglából - A ház jelenleg eredeti állapotban van - Fűtésért villanykazán felel, a meleg vízért pedig villanybojler - 2021-ben az egész házon felújításra került a villamoshálózat 3 fázis alsó és felső szinten is egyaránt illetve az éjszakai áram is bekerült  - Nyílászárók műanyagok - A felső szint jelenleg egy légtér, ahol kialakítható 3 szoba is akár - A ház  kétszintes lakótérrel rendelkezik, amihez tartozik egy garázs - Közel 200 nm kert résszel Lehet ez az amit keres családja számára? Elbújni a városok zajától, egészséges környezetben megtalálni a mindennapok szépségét? Tel: 06 20 334 0399 Hívjon, még ma!  Amennyiben a 2189 referencia számú sorház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, ill. díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steierlein János CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steierlein János CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY