Eladó ház Lajosmizse, Központhoz közeli 174 nm
Eladó ház Lajosmizse, Központhoz közeli 174 nm
Eladó ház Lajosmizse, Központhoz közeli 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7665935
Referenciaszám: M235575
Feltöltve: 18 napja

Lajosmizse eladó sorház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
286 782 Ft/m²
174 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lajosmizse, frekventált helyen 2003-ban átadott, 174 m2 alapterületű tégla építésű sorházi lakóház 1300 m2 telken eladó. A kétszintes lakóház a földszinten egy szélfogó terasszal, egy közlekedővel, egy nappalival, egy garázzsal, egy konyhával, egy fürdőszoba-WC-vel, míg az emeleten egy nappalival, két szobával és egy fürdőszoba-WC-vel rendelkezik. Az otthonhoz saját előkert, valamint udvarrész tartozik. Az épület 38-as Porotherm téglából, béléstestes beton födémmel és beton cserepezéssel készült. A külső nyílászárók egyedi minőségi fából készültek hőszigetelt üvegezéssel, alumínium lamellás redőnnyel ellátva, a belsők kiváló állapotúak, fa szerkezettel. A tetőtérben minőségi tetőablakok kerültek beépítésre. A földszinti és emeleti nappali mérete lehetővé teszi azok tetszés szerinti több helyiségre történő átalakítását az új tulajdonos igénye szerint. Az otthon összközműves: a 3 fázisú villany (3x16 Amper), a vezetékes víz, a csatorna és a gáz kiépítettek és egyedi mérőórákkal mérhetőek. A ház melegvíz ellátásáról, valamint a fűtésről Vaillant gáz-cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A lakóház falazott kéménnyel rendelkezik, ideális lehet kandalló vagy egyéb vegyestüzelésű fűtőtest beépítésére. A szobák laminált padló-, a többi helyiség járólap borítású. Az udvar körbekerített, gépjárművek behajtására kapubejáró biztosított, a parkosítás megtörtént. Igény esetén az épület mögött, szolgalmi út vagy magánút kialakítható a telekhez történő hozzávásárlással, a külön kapubejáró biztosítása érdekében. Ebben az esetben a két udvarrész, a térkép szerinti megosztásnak megfelelően kerítéssel lezárhatóvá és saját önálló udvarrá válik. A lakóházhoz tartozik egy zárható garázs, melyből közvetlenül a lakásba lehet jutni. Jelenleg a sorház két külön bejáratú lakrészből áll, (M235573 és M235575), mindkettő együtt vagy külön-külön is eladó. A kettéosztható ingatlan lakrészeinek együttes megvásárlása esetén alkalmas lehet nagycsaládosok vagy kétgenerációs lakhatásra, egyéb szolgáltató vállalkozásra, felhasználásra. Birtokba adás megegyezés szerint lehetséges. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a városközponttól 300 méterre található. Környezete csendes, kertvárosias, lakóközössége jó. A közelben többféle bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, posta, kormányhivatal, gyógyszertár néhány száz méteres körzeten belül megközelíthető, buszmegálló és a tömegközlekedés megoldott. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK Plusz és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Jogi és hitel ügyintézés az irodában. Eladó ingatlanokat keresünk meglévő, új valamint külföldi ügyfeleink részére.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Terasz:
5,1 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY