Eladó ház Érd 87 nm
Eladó ház Érd 87 nm
Eladó ház Érd 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8043758
Referenciaszám: H480193
Frissítve: 16 napja

Érd eladó sorház 5 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
745 977 Ft/m²
87 m²
Alapterület
712 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd egyik legcsendesebb kertvárosi részén, a Postástelepen, Budapest agglomerációjában eladó egy sorház középső lakása. 2 szintes jó elosztású, összközműves, részlegesen felújított. Az emeleti tetőtér szint szépen ízlésesen, fel lett újítva, 3 db fél szoba, fürdőszoba+wc és egy közös helyiség kapott helyett. Az alsó szinten tágas nappali egy tágas szoba, konyha, fürdőszoba, előtér van. Az emeleten a víz, szennyvíz és villany vezetékek és a radiátor is cserélve lettek, illetve egy klíma is kiépítésre került. Főmérők vannak mind a víz, villany és gázhoz. Éjszakai és nappali áram. A bejáratnál zárt terasz. A kertben saját egy állásos garázs is van, ami szép új ajtót kapott. Osztatlan közös tulajdon, per és tehermentes. Hitelezhető. Az ingatlan elhelyezkedése több szempontból is megfelelő, csendes, közel van a központi részekhez, akár séta távolságra több bolt is megközelíthető. Játszótér, buszmegálló, általános iskola, óvoda, bölcsőde kb. 10 perc gyalog. Ez az ingatlan tökéletes lehet pároknak, családoknak, akik egy nyugodt, családias környezetben szeretnének élni, mégis a város központjához közel. Kedves Ügyfelünk! Az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. A videót megtalálhatja továbbá youtube csatornánkon is (Budai Agglomeráció Otthon Centrum), vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt. További információkért keressen! 
Vigyázunk másra, vigyázunk magunkra! TELJES ONLINE KÖZVETÍTŐI MUNKAFOLYAMAT! Online megtekintés, online vételi ajánlat, online szerződéskötés. Hívjon bizalommal! ---------------------------------------------------------- Hitelből vásárolna lakást, vagy újítana fel, de elveszettnek érzi magát a bankok ajánlatai között? Az adásvételhez jogi segítségre lenne szüksége, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések? Gyorsan kellene Energetikai Tanúsítványt készíteni, de nem tudja kihez forduljon?! Lakástól függetlenül ezekben a kérdésekben is nyugodtan forduljon hozzánk, mindenre szakszerű, megbízható és gyors válaszokkal tudunk szolgálni!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turi Ágnes Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turi Ágnes Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY