Eladó ház Dunakeszi 90 nm
Eladó ház Dunakeszi 90 nm
Eladó ház Dunakeszi 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7274471
Referenciaszám: HZ084987
Feltöltve: 16 napja

Dunakeszi eladó sorház 4 szobás: 81,8 millió Ft

81,8 millió Ft
908 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
305 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 404 Ft
Második évtől
323 987 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom ezt a Dunakeszi M0-ról 2 perc alatt elérhető teljeskörűen felújított dupla komfortos, kettő szintes házat.A kertbe 2 utcáról is könnyen bejuthatunk, gépkocsival az előkertben lehet leparkolni. A hátsó kertben burkolt, fedett terasz és rendezett kert fogad minket.Az épület az elmúlt 3 hónapban újult meg teljeskörűen, a felújításról készült fotók alapján is meg lehet róla győződni, hogy a minőségre és az új lakó kényelmére helyeztük a hangsúlyt.A felújítás mindenre kiterjedt, új fűtés, új villanyhálózat, hő- és hangszigetelés, tetőtérben 2 új szoba és egy fürdőszoba(káddal) kapott helyet, míg a földszinten amerikai konyhás nappali+ hálószoba, zuhanyzós és fürdőkádas a fürdőszoba, míg külön helyiségben a toalett.Lehetőség a további korszerűsítésre, hogy a fűtést és melegvízet napelem telepítéssel teljesen ki lehet nullázni. A burkolatok kiválasztásánál a minőségi szempontok domináltak.Az egész ház nagyon világos, a nappali hátsó fala szinte teljes üveg, elektromos redőnnyel ellátva. Ezen keresztül juthatunk ki a hátsó kertben található fedett teraszra és a kertbe.Amennyiben Ön is túl van már sok olyan megtekintésen ahonnan úgy jött el, hogy nem is érti miért ment oda, ezek után garantálhatom Önnek, hogy ez lesz az üdítő kivétel.A kulcs nálam van, időpont és további információval állok szíves szolgálatára.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hólik Péter Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 938 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hólik Péter Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 938 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY