Eladó ház Dunaharaszti 159 nm
Eladó ház Dunaharaszti 159 nm
Eladó ház Dunaharaszti 159 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7986625
Referenciaszám: M266222-4584091
Frissítve: 5 napja

Dunaharaszti eladó sorház 4+2 fél szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
660 377 Ft/m²
159 m²
Alapterület
337 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** TÁGAS CSALÁDI HÁZ DUNAHARASZTIBAN, KIZÁRÓLAG OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! *** Megvételre kínálunk Dunaharaszti csendes, nyugodt Rákócziligeti részén egy 337 m2-es telken lévő 159 m2-es tágas családi házat, ahol akár VÁLLALKOZÁSÁT is üzemeltetheti. A mellékelt alaprajz kitűnően szemlélteti tágas és rendkívül jó elosztású tereit, külön nyíló szobáit és helyiségeit a háznak. A nagyobb nappali eredetileg két külön szoba volt, melyet igény esetén ugyanúgy két hálószobára vissza lehet alakítani. Ebben az esetben már 7 szoba/félszoba helyiség lehetséges. A ház téglaépítésű és cserépfedésű. Homlokzati szigetelése most kerül kialakításra. Kombi-cirkó gázkazános. Fűtését radiátoros hőleadókkal, melegvíz előállítását átfolyós rendszerrel biztosítja. Az étkező-konyhában lévő klímaberendezés biztosítja a földszinten a kellemes hőmérsékletet nyáron is. A házhoz tartozó tároló garázsnak is, vagy akár üzletnek is kialakítható. Utcai bejárattal is ellátott. Dunaharaszti átmenő forgalomtól mentes, nagyon csendes részén található. A közelben tömegközlekedés, iskola, óvoda, boltok és parkok is sétatávolságra vannak. AZ OTP INGATLANPONTON KERESZTÜL AKÁR 6,9%-OS KAMATOT IS ELÉRHET. Teljes körű hitelügyintézéssel és megbízható ügyvédi közreműködéssel segítjük Önt céljai elérésében. Érdeklődjön telefonon a részletekért és lehetőségekért!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY