Eladó ház Cegléd 89 nm
Eladó ház Cegléd 89 nm
Eladó ház Cegléd 89 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7284060
Referenciaszám: 37295
Feltöltve: 16 napja

Cegléd eladó sorház 5 szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
595 506 Ft/m²
89 m²
Alapterület
1031 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 820 Ft
Második évtől
209 918 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja A 174601290 számú, új építésű sorházi téglalakást. Az 1031 nm telken 4 lakás található, az általam eladásra kínált ingatlan a 3. lakás, amely 89 nm-es, tetőtér beépítéses. Az ingatlanok sorházi jellegükből adódóan egy telken épülnek, körbekerített zárt udvarral, parkolóhellyel, megvásárolható garázzsal. A CASANETWORK CEGLÉD által hirdetett SORHÁZI TÉGLALAKÁS jellemzői: - - 89 m2 lakótér, (2 szintes-földszint+tetőtér beépítve) - - A társasház 1031 nm telekre épült, - - A földszinten: Konyha, nappali, belépő, kamra, lépcső, wc, közlekedő, fürdőszoba, gardrób, szoba, terasz - - Az emeleten: Közlekedő, 3 szoba, wc, gardrób - - Tégla falazat, hungarocell szigeteléssel, - - A közös falak hangszigeteltek, - - Összközműves, - - Belmagasság 2,7 m, - - Fűtése kombi kazán, radiátorok és padlófűtés+ hőszivattyú, MEGUJULÓ ENERGIA, BB besorolás - - Hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel, - - Parkolni az udvarban lehetséges, minden lakáshoz külön parkolóhely, - - Klíma ( Hűt- fűt), - - A tervek alapján a lakások CSOK hitelre alkalmasak lesznek (bővebb tájékoztatás személyesen) - - Az alaprajzok megtekintése illetve plusz információk kizárólag egyeztetett időpontban a CasaNetwork ceglédi irodájában lehetséges! Megtekintése kizárólag egyeztetett időpontban lehetséges! Amennyiben a 174601290 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált SORHÁZI TÉGLA LAKÁS vagy bármely a kínálatunkban található TÉGLA LAKÁS, CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY