Eladó ház Bagod 101 nm
Eladó ház Bagod 101 nm
Eladó ház Bagod 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7348460
Referenciaszám: HZ041331-3860571
Frissítve: 1 napja

Bagod eladó sorház 3+1 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
445 545 Ft/m²
101 m²
Alapterület
1651 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegtől 10km-re, Bagod központjában eladó egy mesésen szép 4 szobás 101m2-es ház. A ház 15 éve teljes felújításon esett át ami magába foglalja a komplett villamos hálózat felújítását, új villanyvezetékek, villamos szerelvények, vízvezeték cseréjét, a tető cseréjét, a fűtés korszerűsítését illetve a nyílászárók cseréjét. A felújítás során a fürdőszoba és a konyha is újra lett gondolva.A 3,3m-es belmagasság lehetővé tette a galéria kialakítását, amit a tulajdonosok ki is használtak, így a két nagyobbik és a legkisebb szobában galéria kialakítására került sor. Minden helyiség kerámia burkolatot kapott.A ház fűtését központi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, a két 22m2-es szobában jelenleg azonban cserépkályha van. Minimális beruházással a lehetőség itt is adott, hogy mindkét helyiséget gázkazán lássa el meleggel. Az ingatlan 1321m2-es területen helyezkedik el. Az udvarban lévő fedett, 13m2-es „tulipános” kerti kiülő baráti összejövetelek, születésnapok helyszínéül szolgálhat, mely egy mesés környezetben található. A kertben gyümölcsfák és szebbnél szebb dísznövények teszik felejthetetlenné a szabadban töltött időt.A teljesség igénye nélkül megemlíteném, hogy ginkó biloba, himalájai selyemfenyő, piros és zöld-sárga levelű juharfa, varázsmogyoró, kaméleon virág, fahéjlevelű bangita és még sok más különleges növény díszíti a hangulatos kertet. Különböző típusú körtefák, szilva, cseresznye, meggy, barack, málna és füge is található a kertben.Egy 12,4m2-es garázs/tároló és egy 330m2-es különálló kertrész is az ingatlanhoz tartozik, melyen 2db zárt tároló került elhelyezésre.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY