Eladó lakás Veszprém 68 nm
Eladó lakás Veszprém 68 nm
Eladó lakás Veszprém 68 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7775933
Referenciaszám: 41418
Frissítve: 17 napja

Veszprém eladó panellakás 3 szobás: 52,5 millió Ft

52,5 millió Ft
772 059 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 152 368 Ft
Második évtől
207 938 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2123-as referenciaszámú Veszprém Vilonyai utcában található panellakást a következő paraméterekkel: 68 nm-es, 3 szobás, erkélyes panellakás Veszprémben A Vilonyai utcában. A város egyik legkedveltebb részén parkosított környezetben található. A közelben óvoda, hentes, orvosi rendelő, buszmegálló, supermarket, pizzéria, szolgáltatóház van. A ház 1. emeletén található lakás felújított, nívós állapotú, exkluzív tégla burkolatokkal, igényes műanyag nyílászárókkal, esztétikus raklapbútorral az erkélyen. A gardróbban kihúzható fiókok és mozgatható fogasállvány gondoskodik a kényelmes pakolásról. A hálószobából egy keletre néző erkély található. A nappaliban split klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A lakás rendkívül világos, a ház előtt és mögött is pakolók vannak. Fűtése háztömb gázfűtés. A kvótába belefér. Alacsony rezsi. Amennyiben az 2078-as számú veszprémi panellakás, vagy bármely más kínálatunkban szereplő családi ház, nyaraló, telek felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a megadott telefonszámon. Csalagovits István vezető értékesítő +36 20 430 0411 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére! CasaNetWork Ingatlanhálózat Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csalagovits István CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csalagovits István CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY