Eladó lakás Várpalota 69 nm
Eladó lakás Várpalota 69 nm
Eladó lakás Várpalota 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7907291
Referenciaszám: LK051597
Frissítve: 12 napja

Várpalota eladó panellakás 4 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
478 261 Ft/m²
69 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 774 Ft
Második évtől
130 704 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Várpalota belváros szívében eladó lakás.A lakás 69 nm-es, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, külön wc, és három külön szobával rendelkező, tízemeletes társasházban található.A kellemes hőmérsékletről távfűtés, egyedimérővel gondoskodik.A szobák  parkettával a többi helység járólappal burkoltak.  A lakást néhány évvel ezelőtt teljesen felújították, nyílászárók, víz, villanyhálózat  és a burkolatok cseréje is megtörtént. Az épület az 1985-as évek elején épült. A lépcsőház tiszta, rendezett, rendszeresen karbantartott, a ház pénzügyi helyzete stabil, lakóközössége összetartó, a lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer szavatolja. A lakáshoz külön bejáratú zárható táró tartozik ,ami benne van az árban. Maradó ingóság a konyha, mely benne van az  árban! Kedvező fenntartási költségek, a lakás közös költsége 21.000 Ft/hó, mely a szemét szállítás és a közös épületrészek fogyasztása mellett a felújítási alapot is tartalmazza, még 3 évig  kell fizetni, utána jóval kedvezőbb lesz a lakás közös költsége. Minden egyéb fogyasztás elszámolása egyedi mérés alapján történik.Az ingatlan környéke nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a parkosított környezethez a belváros közelsége mellett páratlan infrastruktúra is társul. A társasház néhány százméteres körzetében megtalálható minden, amire a hétköznapi élethez szükségünk lehet, élelmiszerboltok, drogéria, gyógyszertár, pékség, étterem, kávézó, kisebb boltok és üzletek sokasága várja a vásárlókat, de bank, posta, háziorvosi rendelő, önkormányzati hivatal is található a közelben. 5 percnyi sétára találjuk a várat és a város központját, ahol számos üzlet és szolgáltatás elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében több oktatási intézmény is megtalálható, a bölcsődétől egészen az középiskoláig, így a környék remek választás. Iskola, óvoda 5 percre belül elérhető.Parkolni a ház előtt ingyenesen lehet. A környék közlekedése kiváló, egy percen  belül egy buszpályaudvar található. Akár befektetésnek is kiváló lehetőség! Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén a hét bármely napján. NE MARADJON LE RÓLA!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY