Eladó lakás Tiszaújváros 63 nm
Eladó lakás Tiszaújváros 63 nm
Eladó lakás Tiszaújváros 63 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8017895
Referenciaszám: LK019063
Frissítve: 2 napja

Tiszaújváros eladó panellakás 3 szobás: 26,8 millió Ft

26,8 millió Ft
425 397 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 77 780 Ft
Második évtől
106 147 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszaújvárosban, a Szederkényi úton lévő társasház 4. emeletén eladó 63 m2 alapterületű, 3 külön bejáratú szobával rendelkező, napfényes, közkedvelt elosztású, jó állapotú társasházi lakás. Nyílászárói hang- és hőszigetelt műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A bejárati ajtó, biztonságos, több ponton záródó zárral felszerelt. Három külön bejáratú szobával rendelkezik, a legkisebb szobához loggia kapcsolódik. A szobák laminált padlósak, egyéb helyiségei járólappal burkoltak, a falai festettek. Konyhája tágas, praktikus konyhaszekrény került beépítésre, mely a lakás tartozékát képezi a gáztűzhellyel együtt. A fürdőszobába magastálcás zuhanykabin került beépítésre, mely újszerű állapotban van, a toalett külön helyiségben található. A tárolásra a közös pincében van lehetőség a társasház földszintjén. Másfél szobás, erkélyes lakás beszámítása értékegyeztetéssel!  A parkolás a ház előtt és mögött kényelmesen és biztonságosan megoldható. Bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, éttermek, termálfürdő pár perc sétával elérhetőek. Amennyiben az ingatlan felteltette érdeklődését, kérdése van azzal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes bankhitel és CSOK Plusz támogatás, Babaváró hitel, ügyintézés! Profi szakember segítségével választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb banki konstrukciót, illetve támogatásokat. Ügyfeleinknek banktól függően kiemelt kedvezmény jár.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1978
Erkély:
2,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY