Eladó lakás Pétfürdő 38 nm
Eladó lakás Pétfürdő 38 nm
Eladó lakás Pétfürdő 38 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7898130
Frissítve: 5 hónapja

Pétfürdő eladó panellakás 1 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
539 474 Ft/m²
38 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 496 Ft
Második évtől
81 195 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó, Pétfürdőn egy 38nm-es, 3. emeleti lakás. A lakás helyiségei, egy nagy szoba, konyha, fürdő és spájz. A lakáshoz tartozik egy 5nm-es külön tároló, mely zárható és a folyosón helyezkedik el. A szoba mérete lehetővé teszi, hogy egy kis hálószoba kerüljön kialakításra. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, mivel egy üzletház emeletén található. A földszinten egy Spar áruház és egy dohánybolt található. Az első emeleten szolgáltató egységek, mint fodrászat, szolárium, cipő bolt, számítástechnikai üzlet, virágbolt, stb. Az épület második és harmadik emeletén pedig lakások helyezkednek el. A házból ki sem kell lépni egy bevásárláshoz, ami nagy előnyt jelent, például a téli hideg, csúszós időszakban. Buszmegállók, közvetlenül a ház előtt vannak. Balatontól csupán 17km távolságra. A lakás kifejezetten alacsony rezsijű, könnyen fenntartható, per és tehermentes 1/1 tulajdonú. Ára: 20,5 millió forint.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
25 000 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 744 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 744 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY