Eladó lakás Budapest III. kerület, Lukács György utca 5 51 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Lukács György utca 5 51 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Lukács György utca 5 51 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7902875
Frissítve: 5 hónapja

Budapest III. kerület eladó panellakás 2 szobás: 43,5 millió Ft

43,5 millió Ft
852 941 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 248 Ft
Második évtől
172 292 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlanosok segítségét köszönöm szépen, nem kérem. Eladó egy 51 nm alapterületű panellakás magánszemély - tulajdonostól, tehermentes - amely hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, wc, előszoba helyiségekből áll. Erkély nincs. Kiváló elhelyezkedéssel, a Csobánka tér közelében eladó egy nagyon kellemes és otthonos lakás. Nyugati fekvésű, délután nagyon világos és kellemesen napos, fák árnyékolják be. A lakás egy belső csendes, parkra néz. A parkolás az épület előtt díjtalan. Az épület mellett futópálya és egy kis sportpálya is található. Biztonságot a lépcsőházban kiépített kamerarendszer figyeli, az épületben 2 db lift található, melyből az egyik egy nagyobb teherlift. Jellemzők: - klasszikus távfűtés és melegvíz ellátás; - vízórával felszerelt; - beépített és gépesített konyhabútor - kedvező fenntartási költségek (közös költség 15.300 Ft/hó, fűtés - távfűtés átalány - 12 000 Ft/hó, a teljes rezsi, internettel kb. 40-50 000 Ft/hó - 2 személy esetén átlagos felhasználással); - Az összes ablak műanyag thermo üveges, redőnyös, szúnyoghálós. - A bejárati ajtó egyedi kulcsos, biztonsági és hangszigetelt ajtó. A következő felújítások és beruházások történtek a lakásban az elmúlt években. - a nappaliban új laminált padló lerakása - hűtő-fűtő klíma felszerelése, amely wifiről és távoltról is vezérelhető. - a komplett fürdőszoba és wc is teljes felújításon esett át. - Nagyon tágas és jól pakolható beépített szekrény. A lakást jelenleg bérlők lakják, legkorábban az adás-vételtől számított kb. 2 hónap lehet a birtokbaadás dátuma. A környék kiváló, 5 perces gyalogtávban szinte minden megtalálható: - HÉV megálló, SPAR - háziorvosi rendelő, gyógyszertár - bölcsőde, óvoda, általános iskola - számos kisbolt, zöldséges, fodrászat, kozmetika Ingatlanosok segítségét köszönöm szépen, nem kérem. Az ár bútorok nélkül értendő, minden beépített berendezéssel együtt. (Konyhabútor, beépített szekrény és beépített gépek, hűtő és a klíma es mosogep az ár részét képezik.) Minden más megegyezés szerint. Kérem, amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. Köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
45 000 Ft/hó
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 507 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 507 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY