Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7844012
Feltöltve: 7 hónapja

Balatonföldvár eladó panellakás 2 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
980 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó világos, erkélyes lakás garázzsal Balatonföldvàron, lakóövezeti részen, csendes környéken, a Balatontól kb 15 perc, a magasparttól kb 5 perc sétàra. Adottságai nagyon jók, alapterülete 50nm. A 6 lakásos, 2 emeletes ház 1986-ban épült, folyamatosan karbantartott, 2009 óta szigetelt, teteje, amely sátortetős, 2018 körül lett felújítva. A lakás az első emeleten található és rendezett utcáról közelíthetjük meg. A házat hatalmas közös, gondozott kert veszi körbe. A bejárati ajtóból az előszobába érkezünk, melyről jobbra nyílik a mellékhelység, illetve tovább haladva világos konyha, aztán a folyosó végén külön nyíló kèt szoba (hàló erkéllyel ès a nappali, illetve a kádas fürdőszoba. ) A nappali szinte egész nap fényben úszik, tágas. Az ajtók, ablakok és a burkolatok jó állapotúak. A vételár magába foglalja a konyhabútort gépekkel, illetve alku tárgyát képzik a jelenleg megtalálható bútorok. A lakásban klíma is van, bár ez régóta nem használt, mert enélkül is kellemes a hőmérséklet. A lakás egyedi mérőórákkal rendelkezik, közös költség 8200 Ft/hó. Rezsije alacsony. A csatolt alaprajz tájékoztató jellegű. Irányár 49.000.000 Ft. Ingatlanosok kérem ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 455 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 455 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY