Eladó lakás Balassagyarmat 52 nm
Eladó lakás Balassagyarmat 52 nm
Eladó lakás Balassagyarmat 52 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7752862
Referenciaszám: 12724_bhv
Frissítve: 11 napja

Balassagyarmat eladó panellakás 2 szobás: 14 millió Ft

14 millió Ft
269 231 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 632 Ft
Második évtől
55 450 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás Balassagyarmaton! Eladásra kínálok Balassagyarmaton, a Madách ligetben egy 52 m2-es panellakást. A két hálószobás ingatlan egy társasház részeként a 3. emeleten található. Egy 5 m2-es tároló és egy 4 m2-es erkély, továbbá egy 15 m2-es pincerész is tartozik hozzá. A konyhából spájzként használható kis kamra nyílik. A mellékhelyiség és a fürdőszoba külön került kialakításra. A fűtés cserépkályhával megoldott, közművek közül víz, villany és csatorna lett bevezetve, gáz az épületen belül. A városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport- és kulturális létesítmények. Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé, az Ipoly folyó bal partján. Palócország fővárosa, élő hagyományokkal, kulturális programokkal. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel. Fix ár : 14 M Ft. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése Köszönjük, ha minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
jó közlekedésű
világos
kamra
erkély
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY