Eladó lakás Ajka, Béke u. 53 nm
Eladó lakás Ajka, Béke u. 53 nm
Eladó lakás Ajka, Béke u. 53 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8028007
Frissítve: 1 hónapja

Ajka eladó panellakás 2 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
526 415 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém megye Ajka 2 szobás belvárosi lakás Ajka belvárosában eladóvá vált egy két szobás franciaerkélyes 2.emeleti lakás. A négyemeletes épület panelfelújítási programban részt vett, szigetelést és új színezést kapott. Alapterülete 53 m2, felosztása két egész szoba előszoba ,konyha ,fürdő illetve toalett. Az ingatlan részben felújított, melynek vonatkozásában a kisebb szoba és előszoba parketta, konyha járólap burkolatot kapott. Új konyhabútor került beépítésre,a villanydoboz kis megszakítókkal ki lett cserélve. Nyílászárók műanyag ablakok redőnnyel ellátottak. A lakáshoz tartozik továbbá 2 tároló helyiség is . Téli hónapokban melegről távhő gondoskodik. Közös költsége 6300 ft. Buszpályudvar, iskola , óvoda, élelmiszerbolt mindössze pár lépésre található. parkolás közterületen bejelentett lakcímmel ingyenes. Az ingatlan tehermentes, nem lakott, azonnal birtokba vehető. További információ a megadott számon elérhető. Várom szeretettel megtisztelő érdeklődésüket.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
D
villany
víz
csatorna
hőszigetelt
parkettás
redőny
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 348 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 348 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY