Eladó ház Budapest XXI. kerület 350 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület 350 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7944617
Referenciaszám: HZ079193-4546988
Frissítve: ma

Budapest XXI. kerület eladó kúria 8 szobás: 358,5 millió Ft

358,5 millió Ft
1 024 286 Ft/m²
350 m²
Alapterület
1399 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 040 458 Ft
Második évtől
1 419 920 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy igazi kuriózum, a XXI. kerület Királyerdő részén egy több generációs kúria. A főépület 350 nm, a melléképület 110 nm, melyben 2 különálló lakrész és 3 gépkocsi részére kialakított garázs található. Egyedülálló lehetőség nagycsaládoknak összeköltözéshez vagy befektetési célra.Kiemelkedő előnyei:- Egyedi kialakítás és stílus- 75 nm terasz panorámás kilátással- a ház pince részén kialakított térben jelenleg fitnesz terem, szauna, mosókonyha is van, mely ízlés szerint tovább alakítható- jelenleg 3 teljesen különálló lakrész van, de akár további 2 lakrész is kialakítható a főépületben, így tökéletes generációk együttéléséhez vagy bérbeadáshoz is.- a különálló lakrészekhez külön víz, gáz és villanyóra tartozik, így a jelenlegi szabályok szerint is alacsonyan tartható a rezsi költség- az összesen 110 nm melléképületben 2 különálló lakrész és garázs került kialakításra- 3 állásos garázs a biztonságos parkolás mellett még szerelőaknával is rendelkezik- ipari áram- közel a városközponthoz és kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezikAz épületben összesen 10 szoba található. A földszinten 3 szoba, az emeleten 4 szoba, a tetőtéren 3 szoba található. A földszinten egy óriási nappali és étkező van, ahol a nappalit egy kandalló teszi még egyedibbé, valamint egy ahhoz kapcsolódó csodás télikert.A házban padlófűtés és lekondicionáló is van.Az 1400nm-es telken számos gyümölcsfa, öntözőrendszer és fúrt kút is található.Ha ezt az ingatlant választja, akkor csupán 10 perc kellemes sétára lesz otthonától a csepeli Kolonics György sétány, ahol azonnal körülvesz minket a természet és Budapest egyik legszebb Duna-parti sétányaként tartják számon a csendet és nyugalmat biztosító ligetekkel, parkokkal, nádasokkal körülvéve. Továbbá a közelben van a Csepeli strandfürdő, Szabadidőpark, posta, művelődési ház, óvoda, általános iskola.Ne hagyja ki ezt az egyedülálló tulajdonságokkal és számos lehetőséggel rendelkező ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bálint Bianka Veronika Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bálint Bianka Veronika Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY