Eladó ház Biatorbágy 110 nm
Eladó ház Biatorbágy 110 nm
Eladó ház Biatorbágy 110 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8055892
Referenciaszám: HZ081649-4517231
Frissítve: ma

Biatorbágy eladó kúria 2 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
900 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
500 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Biatorbágy központjában található Ikonikus Ház! Képzelje el, hogy saját maga tulajdonosként léphet be egy olyan történelmi épületbe, amely egykor egy papneveldeként szolgált, majd több generáción keresztül művész család otthona volt! Ez a gyönyörű, kúria-szerű ingatlan Biatorbágy központjában található, és most eladó!Ingatlan jellemzői:-Összesen 110 négyzetméteres lakóterület-Ezen felül egy 50 négyzetméteres melléképület padlással, amely különálló üzlethelyiségnek is tökéletesen alkalmasAz ingatlant jelenleg is lakásként használják, aktív víz- és fűtés használattal. Az épület erős alapokkal rendelkezik, de felújításra szorul, kívülről ha az ember szemben áll az épülettel érzi, hogy Biatorbágy közepén visszacsöppent a történelembe, és beleképzeli magát a múltba.Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál arra, hogy saját ízlésed és elképzeléseid szerint alakítsd át. Egy kreatív vásárló számára ez az ingatlan igazi kincs lehet!Elhelyezkedés:Az ingatlan Biatorbágy központjában található, így könnyű hozzáférést biztosít a helyi üzletekhez, éttermekhez és tömegközlekedési lehetőségekhez.Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további információkat és időpontot egyeztessünk a megtekintéshez. Elérhetőség:mobil: +3620 262 7593, email: rubint.agnes@dh.hu Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ez az ingatlan új életre vár, és Ön lehet az, aki új történelmet ír benne!

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Érdi Ingatlan Hiteliroda Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Érdi Ingatlan Hiteliroda Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY