Eladó telek Vecsés 597 nm
Eladó telek Vecsés 597 nm
Eladó telek Vecsés 597 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7977896
Referenciaszám: TK049615
Frissítve: 20 napja

Vecsés eladó külterületi telek 597 m² telekterületű: 10 millió Ft

10 millió Ft
16 750 Ft/m²
597 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 445 Ft
Második évtől
39 908 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÁSRA KÍNÁLUNK VECSÉSEN EGY  SZÁNTÓ BESOROLÁSÚ 597 m2-s KÜLTERÜLETI TELKET!!!Besorolását tekintveAz Má-2 jelű általános mezőgazdasági övezetbe tartoznak mezőgazdasági művelés alatt álló távlati fejlesztési területek, a tájképvédelmi vagy természetvédelmi szempontból beépítésre nem javasolt területek. Az övezetbena) birtokközpont nem alakítható ki;b) épület nem létesíthető,c) épületnek nem minősülő, az extenzív állattartást, gyepgazdálkodást szolgáló (karám, fedett karám, állatkifutó, szénatároló), a méhészet fenntartásához, a növénytermesztéshez kapcsolódó, kizárólag a terménytárolás célját szolgáló építmény és ideiglenes jellegű üvegház vagy fóliasátor létesíthető.A telekre gyalogosan bármikor be lehet menni, viszont autóval csak tulajdonosként lehet behajtani, sorompóval van lezárva.A telek kifüggesztés köteles.Keressen bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is .Teljes körű ügyintézéssel segítem minden kedves ügyfelemet,  egészen birtokba adásig!Hitelügyintézés.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Olimpia Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 649 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Olimpia Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 649 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY