Eladó telek Tápiószentmárton 1827 nm
Eladó telek Tápiószentmárton 1827 nm
Eladó telek Tápiószentmárton 1827 nm
Hirdetéskód: 7894154
Referenciaszám: T037097
Frissítve: 17 napja

Tápiószentmárton eladó külterületi telek 1827 m² telekterületű: 1 millió Ft

1 millió Ft
547 Ft/m²
1827 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiószentmárton zártkerti részén Sashegyben, telek vált eladóvá. Művelés alól ki nem vett terület, viszont az új szabályozás szerint a kifüggesztés időszaka mindösszesen csak 30 nap. Állattartásban, növénytermesztésben gondolkodóknak ideális. A telek tulajdonságai: - telek 1827 nm, egy oldalról kerített. - 3% beépíthetőség, -mobil ház telepítésére alkalmas, - Villany, víz, gáz az utcáról beköthető, Az ingatlan a község központjától 5 km-re helyezkedik el, a fürdő 5 perces autózással elérhető. Tápiószentmárton község könnyen megközelíthető a 4-es főút és a 311-es felől, szabadidő eltöltési, sportolási lehetőségek tárháza óriási. Lovaspark, sportcsarnok, uszoda, könyvtár, boros pincészet, mind-mind ezt szolgálják. A gyógyvízzé minősített termálfürdő vize alkáli hidrogén tartalma által mozgásszervi, reumatológiai és nőgyógyászati betegségek gyógyításában rendkívül hatásos. Ha hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! Nézzük meg együtt! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kosztolányiné Nagy Zsuzsanna Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kosztolányiné Nagy Zsuzsanna Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY