Eladó telek Páty 6000 nm
Eladó telek Páty 6000 nm
Eladó telek Páty 6000 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7972407
Referenciaszám: TK017943
Frissítve: 17 napja

Páty eladó külterületi telek 6000 m² telekterületű: 65 millió Ft

65 millió Ft
10 833 Ft/m²
6000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 393 Ft
Második évtől
259 400 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos panoráma, végtelen nyugalom!!Mi biztosítjuk hozzá a telket, Ön építse meg álmai otthonát!Befektetők figyelem!! Telephelynek is tökéletes!!Természetvédelmi terület határán, a Fenyves erdő szomszédságában, Páty külterületén 6000 m2-es telek eladó.A beépíthetőségét tekintve (3%) egy 180 m2 alapterületű lakóépület és gazdasági épület építhető rá, amely megfelelő kényelmet nyújthat nagycsaládosok számára is akár.A közmű megoldott, villany a telken belül és a víz, csatorna telekhatáron, kiépítve található. A telek fúrt kúttal rendelkezik, mely tökéletes kiegészítő a kertet, udvart belocsolni, és egy kedvező, költséghatékony gazdaságot fenntartani.Elhelyezkedését tekintve, elég távol mindentől, hogy stresszmentes kikapcsolódást biztosítson, de mégis minden elérhető távolságban legyen.A főúton buszmegálló, a falu 2 perc, bevásárlási lehetőség 5 perc, Budapest 15 perc. Nemsokára átadásra kerülő M1-es pátyi autópályalehajtó tovább javítja a hatékony közlekedést bármely irányba.Jöjjön el, tekintse meg, hogy Önt is lenyűgözhesse a naplemente varázsa.További információval, megtekintéssel kapcsolatosan keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY