Eladó telek Monor 676 nm
Eladó telek Monor 676 nm
Eladó telek Monor 676 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7390512
Referenciaszám: TK048398
Feltöltve: 16 napja

Monor eladó külterületi telek 676 m² telekterületű: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
17 012 Ft/m²
676 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 862 Ft
Második évtől
45 894 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ MONOR STRÁZSAHEGYEN EGY GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS ZÁRTKERTI SZŐLŐ!!Eladó Monor zártkerti részén egy gazdálkodásra alkalmas szőlő! Tökéletes választás a hétvégi pihenéshez, kikapcsolódáshoz a családdal!Villany a telken belül, a vizet fúrt kút szolgáltatja.A telken található egy 9 nm-es beton alappal rendelkező tároló, és egy 30 nm-es megkezdett alap.Jól megközelíthető aszfaltos utcában helyezkedik el. A Strázsahegy nevű szőlőhegy Pest megyében, Monoron, a 4-es főút mellett fekszik. A fővárosból mindössze 20-25 perces autóúttal elérhető, de vonattal is csak fél óra. A várostól északra fekvő Strázsahegyen Közép-Európa egyik legnagyobb összefüggő pincefaluja található, amelyet egy borturisztikai tanösvény is bekapcsol a kulturális áramlatokba.Az egyedi atmoszféra, mely a táj kisugárzásából, a barátságos emberek, és borok együtteséből származik, visszatérésre sarkallja az odalátogatókat. A monori Strázsahegyből borfesztivál szempontból lehet még egy második Etyek is, ebbe az irányba mutat a hangulatos pincefalu varázsa, és közelsége a fővároshoz.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján! Jöjjön és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY