Eladó telek Kővágóörs 15002 nm
Eladó telek Kővágóörs 15002 nm
Eladó telek Kővágóörs 15002 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7974315
Referenciaszám: TK030764-4573280
Frissítve: 14 napja

Kővágóörs eladó külterületi telek 15002 m² telekterületű: 3 millió Ft

3 millió Ft
200 Ft/m²
15002 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 15002 m2 erdőterület a Küszöb orra csúcs alatt! Megvételre kínálunk Kővágóőrs községhatárban, a Küszöb orra-ként ismert kirándulóhely mellett található, összesen 1,5 hektár erdőterület. A cser, tölgy dominanciájú - osztatlan közös tulajdonban lévő - erdő 3, egymással szomszédos helyrajzi számon terül el. A terület részben a végmáli hegyre vezető úttal határos, így Révfülöp és Szepezdfürdő felől is megközelíthető. Termőföldként 30 nap kifüggesztésre kötelezett! Az ingatlan ideális lehetőség természetkedvelőknek, túrázóknak, befektetőknek egyaránt! Jöjjön el, nézze meg, tegyen ajánlatot!További információkért, megtekintéshez keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY