Eladó telek Dörgicse 3120 nm
Eladó telek Dörgicse 3120 nm
Eladó telek Dörgicse 3120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7959703
Referenciaszám: T037489
Frissítve: 16 napja

Dörgicse eladó külterületi telek 3120 m² telekterületű: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
3 173 Ft/m²
3120 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 151 Ft
Második évtől
39 509 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGY KIS SZELET BALATON-FELVIDÉK: DÖRGICSE / BECE-HEGYEN KÍNÁLUNK BALATONRA RÉSZLEGES PANORÁMÁVAL, MŰVELÉSI ÁG ALÓL KIVONT TERÜLETET ELADÁSRA. ÁRCSÖKKENÉS, MOST FÉLÁRON! az ingatlan főbb jellemzői: - 3.120 nm területű zártkert - ingatlan nyilvántartás szerint: "zártkerti művelés alól kivett terület" - nem kifüggesztéses - építési övezet: Mk-0, ökológiai maghálózat területével érintett ingatlan - elsősorban természetvédelmi célokat, másodsorban természetkímélő gyepgazdálkodást és gyümölcstermesztést szolgálhatja - jelenleg a HÉSZ szerint nem beépíthető! - ökológiai hálózat magterület övezetében és országos jelentőségű védett természeti területen található - általános mezőgazdasági terület övezetével érintett, természetközeli élőhelyekkel borított, korábban erdőként szabályozott mezőgazdasági terület - a telek egyes pontjáról részleges balatoni panoráma látható - a villanyvezeték a telekhatárig van kiépítve - vízvezeték és a csatornahálózat még nincs kiépítve az utcában - az ingatlan tulajdonjogi viszonyai rendezettek - a vételár teljes összegének kifizetésével a terület azonnal birtokba vehető Dörgicse a Balaton északi partján a Balatontól 4 kilométerre északra található. A tó közelsége, a speciális klímája régi idők óta vonzza ide az embereket. , A római kortól ismert a szőlőtermesztés a vidéken. A mai falu helyén egykor 3 település létezett: mai Kisdörgicse, Felső-Dörgicse és Alsó-Dörgicse. A természetközeli falu napjainkban is híres borászatáról, a falusi turizmusról, több műemléki védelem alatt álló építmény található a területén. A Halom-hegy a környék legmagasabb pontja (399m), ahol Kossuth Lajosról elnevezett kilátótól tiszta időben csodás körpanoráma látható a Déli-Bakony, Kab-hegy, Somló, Tihanyi-félsziget, Hegyestű, Badacsony, Tóti, Gulács, a szigligeti vár, a Csobánc irányába. BALATON KÖZELI CSODÁS TERMÉSZETI TERÜLET, NE MARADJON LE RÓLA! Az adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY