Eladó telek Debrecen, Haláp
Eladó telek Debrecen, Haláp
Eladó telek Debrecen, Haláp
+17 fotó
Hirdetéskód: 8054527
Referenciaszám: M272167
Frissítve: 20 napja

Debrecen eladó külterületi telek: 22 millió Ft

22 millió Ft
0 Ft/m²

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 64 779 Ft
Második évtől
87 797 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecentől 10 percre Halápon a főúttól 300 méterre, egy 1354 m2-es külterület telek eladó. Az ipari övezetben található telek egy fémvázas , szendvicspaneles építményre szóló tervdokumentációval rendelkezik. A 280 négyzetméteresre tervezett csarnok raktárként funkcionálna. A területi besorolás alapján az építmény szabadon álló építési móddal, 20%-os beépíthetőséggel, 7,5 méter építmény magassággal, és 40% zöldterülettel kivitelezhető. A telek utcafronti része trapézlemezzel fedett ipari úszókapuval rendelkezik. Az ipari területen jelenleg akácfák és bokrok nőnek. A telek mellett nagyfeszültség található. A főúttól ide vezető út aszfaltozott, majd néhány méteren murvás. További információért hívjon bizalommal, akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján tudunk lehetőséget biztosítani. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint babaváró és CSOK ügyintézéssel állunk rendelkezésre az OTP hátterével irodánkban, Debrecen Kürtös utca 8. alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pápai László Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pápai László Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY