Eladó telek Bárdudvarnok 1568 nm
Eladó telek Bárdudvarnok 1568 nm
Eladó telek Bárdudvarnok 1568 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7865548
Referenciaszám: 358250
Frissítve: 17 napja

Bárdudvarnok eladó külterületi telek 1568 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
2 487 Ft/m²
1568 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK NÁLUNK! ELADÓ TELEK! - Bárdudvarnok! Bánya - Kaposvár régió! Telekterület - 1568 m² CSEND, NYUGALOM, BÉKE! NAGYSZERŰ ELHELYEZKEDÉS! ERDŐSÉGBEN GAZDAG KÖRNYEZET! - Kaposvártól 14 kilométerre - Zselici Tájvédelmi Körzetben - Ideális választás lehet hétvégi ház, lakóház, vagy kész házak elhelyezésére, építésére A környéken rengeteg lehetőség adott a szabadidő eltöltéséhez. Kisebb kirándulásokat, hosszabb túrákat lehet tenni az erdőben. Több horgásztó húzódik a völgyekben, a Petörke tóban fürdésre is van lehetőség. A Zselici Csillagpark, a Szennai Skanzen, vagy a Katica Tanya számos programot kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lke besorolású telek. Lke övezetekre vonatkozó előírások: Övezeti besorolás Lke Legkisebb kialakítható terület: 900 m Megengedett legnagyobb beépítettség: 20% Megengedett legnagyobb épület magasság: 4,5 m Kertvárosias lakóterület általános leírása: A kertvárosias lakóterület laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. A kertvárosias lakóterületen elhelyezhető épület – a lakó rendeltetésen kívül – a) a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, b) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, c) kulturális, d) szállás jellegű és e) sport rendeltetést is tartalmazhat. Kertvárosias lakóterületen melléképületként elhelyezhető: a) gépjárműtároló b) az épület rendeltetésszerű működéséhez szükséges egyéb tároló c) műhely d) nyárikonyha Oldalhatáros beépítési mód esetén az épület szabadonállóan is elhelyezhető, amennyiben az OTÉK és e rendelet előírásainak megfelel. MgO technológiával készült házak alapozástól kulcsrakész állapotig rövid határidőn belül! A hirdetés típusterveket tartalmazz! Amennyiben először saját ingatlanát eladná azt kedvező feltételekkel tudom segíteni. -Tuladoni lapon zártkert - BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Profi jogi háttér, energetikai tanúsítvány! Hívjon bizalommal! K.M ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 358250

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Márti GDN Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 30 905 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Márti GDN Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 30 905 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY