Eladó telek Balatonberény 2870 nm
Eladó telek Balatonberény 2870 nm
Eladó telek Balatonberény 2870 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7894867
Referenciaszám: T037137
Frissítve: 17 napja

Balatonberény eladó külterületi telek 2870 m² telekterületű: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
2 753 Ft/m²
2870 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 262 Ft
Második évtől
31 527 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonberényben eladásra kínálunk egy művelés alól kivont zártkerti ingatlant. Az ingatlan tulajdoni lapja szerint, kivett zárkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület. Az épület a tulajdoni lapon szerepel, valójában egy körbekerített üres telek. A balatonberényi szőlőhegy egyedi adottságai révén kedvelt célpontja a borturizmus és kerékpáros turizmus kedvelőinek. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi. Új látványosság a tavalyi évben átadott Hamvas Béla kilátó. Számtalan belföldi és külföldi család vásárolt nyaralót a környéken. Balatonberény Balatonszentgyörgy és Balatonkeresztúr között helyezkedik el, 4 kilométerre a Zala folyó torkolatától. A szomszédos településekről jól megközelíthető. Rendszeres autóbuszjárattal, vonattal is elérhető a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon, vasúti megállóhely a központban található. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon és nézzük meg együtt!.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY