Eladó telek Badacsonytomaj 3000 nm
Eladó telek Badacsonytomaj 3000 nm
Eladó telek Badacsonytomaj 3000 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7692541
Referenciaszám: TK069285
Feltöltve: 17 napja

Badacsonytomaj eladó külterületi telek 3000 m² telekterületű: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
13 300 Ft/m²
3000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 486 Ft
Második évtől
159 232 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Badacsonytomajon festői környezetben  kínálunk megvételre egy 3000 nm- es telken fekvő nyaralót.A terület nagysága 3000 nmBeépíthetőség: 3 %A telken helyet kapott egy borospincéből  átalakított , téliesített szuterén lakás, melynek részei: közlekedő, konyha-étkező, nappali, fürdőszoba. Az épület szigetelve van, műanyag nyílászárók lettek beépítve, új víz, villanyhálózat került bevezetésre. A melegen tartásról fatüzelésű kályha gondoskodik. A lakás az év bármely időszakában használható. Számtalan módon tovább  gondolható, bővíthető. Az teleken található egy  grillező sarok melléképülettel, amely 'nyári konyhaként' funkcionál.A kertben számos gyümölcsfa megtalálható, a növényzet locsolására fúrt kút  áll rendelkezésre.Az ingatlan a Balaton parttól 2 km távolságra fekszik.Bicikli út, számos pincészet megtalálható a közelben.Ideális családi nyaralónak, de vállalkozás céljára, vendéglátóegység kialakítására egyaránt ajánlom.Bővebb tájékoztatásért keressen bizalommal ésJöjjön el, nézzük meg együtt személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gottfried Marianna Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 208 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gottfried Marianna Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 208 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY