Eladó ház Taksony 90 nm
Eladó ház Taksony 90 nm
Eladó ház Taksony 90 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8093554
Referenciaszám: M273367-4633896
Frissítve: 6 napja

Taksony eladó ikerház 1+3 fél szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
832 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
358 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében, Taksony csendes, Dunához közel eső részén, kertvárosias környezetben kínálunk eladásra egy magas minőségű anyagokból épült ikerházat közvetlenül a kivitelezőtől. A családi ház modern stílusú, többgyermekes családok számára is kényelmes belső elosztású. Az amerikai konyhás nappali kellemes, tágas életteret biztosít a család számára, amelyet három szoba, fürdőszoba, mosókonyha valamint egy nyitott terasz tesz teljessé. Az ingatlan vasalt beton sávalapra épült, 30 cm-es tégla falazattal, dryvit rendszerű szigeteléssel, háromszoros légzárású műanyag nyílászárókkal, fa födémmel és beton cserép fedéssel. A nyílászárókon elektromos redőny, az épületben padlófűtés került kialakításra. A fűtésről energiatakarékos hőszivattyú gondoskodik. Az ikerház közös falrésze dupla falazatú, közötte hangszigeteléssel, így nincs áthallás a két lakás között. A burkolatokat, falszíneket valamint egyéb felmerülő igényeket a vásárló kérésnek megfelelően alakítja a kivitelező. A kivitelező több évtizedes tapasztalattal, számos panaszmentes, megtekinthető referenciaházzal rendelkezik. Referenciaszám: M273367 A vásárlás finanszírozásában az OTP Bank kedvező hitelkonstrukcióval, CSOK+ , Babaváró- és támogatott hitel lehetőségével áll rendelkezésre. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Éva Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Éva Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY