Eladó ház Szigetszentmárton 93 nm
Eladó ház Szigetszentmárton 93 nm
Eladó ház Szigetszentmárton 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7894862
Referenciaszám: H475726
Frissítve: 19 napja

Szigetszentmárton eladó ikerház 5 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
602 151 Ft/m²
93 m²
Alapterület
325 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 526 Ft
Második évtől
221 801 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi családi fészek Szigetszentmártonban. Szigetszentmárton csendes, mégis központhoz közeli részén 93 m2-es, 2015 ben épült tégla építésű ikerház eladó. Az ingatlanhoz 325 nm-es telek tartozik. A telken kocsibeálló és gyümölcsfák vannak. A földszinten amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és 2 szoba található. Az emeleten 2 nagy méretű szoba lett kialakítva. A fűtésről kondenzációs kazán és padlófűtés gondoskodik. A szobákban radiátorok lettek felszerelve. Ezen kívül a nappaliban egy gyönyörű kandalló is van, mely csodás hangulat mellett kellemes meleget is ad a helyiségnek. A hűtésről klíma gondoskodik. Elől-hátul 5cm dryvit szigetelés van a házon, a födém pedig vastag üveggyapottal szigetelt, nyílászárói műanyagok. Szigetszentmárton az észak-déli irányban közel 50 kilométeres hosszban elnyúló, de kelet-nyugati irányban itt alig 4 kilométer széles Csepel-sziget középső részén, annak keleti felében helyezkedik el. Kelet felől a Ráckevei-Duna határolja, melynek itteni, bő 5 kilométeres partszakasza mára szinte teljesen beépült; a Duna főágával viszont nem érintkezik a területe. Hozzá tartozik a Ráckevei-Duna néhány kisebb, szórványosan nyaralókkal tarkított szigete is, mint az Opera-sziget és a Rafás-sziget. Budapestről személy-gépkocsival, illetve a Volánbusz autóbuszaival is körülbelül kb. 1 óra alatt lehet elérni a Csepel-szigeten keresztül, vagy az M0-s autóútról. Megközelíthető az 51-es főút felől is kiskunlacházai letéréssel, Ráckevéig az 5101-es, majd onnan az 51 107-es úton. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hégető Emese Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hégető Emese Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY