Eladó ház Székesfehérvár 144 nm
Eladó ház Székesfehérvár 144 nm
Eladó ház Székesfehérvár 144 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7504203
Referenciaszám: HZ055067
Feltöltve: 16 napja

Székesfehérvár eladó ikerház 2+1 fél szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
687 500 Ft/m²
144 m²
Alapterület
503 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ikerház Székesfehérváron, Maroshegyen - Ahol az elegancia életre kelt.A csendes, átmenő forgalomtól mentes környéken, új építésű családi házas részen, eladóvá vált egy kiváló állapotú ikerház egyik fele. A 2009-ben épült ingatlan Porotherm 48cm téglából készült, és cserép tetővel borul. Az elhelyezkedése ideális: nyugodt környezet, ugyanakkor könnyen megközelíthető a városközpont.Ingatlan jellemzői:- Két szintes elrendezés: földszint és emelet- Földszinten előszoba, vendég WC, amerikai konyha-étkező, kamra, nappali, kertkapcsolatos terasz- Légfűtéses kandalló a nappaliban- Külön szabályozva fűthető, vízzel és villannyal ellátott garázs- Emellett az emeleten 3 szoba, egy gardróbként funkcionáló helyiség, kertre néző erkély, és egy nagy fürdőszobaA fűtést és meleg vízellátást Ariston kombi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. A fűtés könnyen szabályozható termosztáttal. Nyáron a kellemes hőmérsékletet szintenként 1 légkondicionáló garantálja. Az ablakok műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.Telek és kert:- 503m2-es saját telek- Összközműves, 10 méter utcafront, 51 méter hossz- Gyönyörűen parkosított minimál tervezésű kert- Fúrt kútból működő, 6 körös automata öntözőrendszer- Privát szféra biztosítása sövénnyel- Udvaron található, 17m2-es közművel ellátott tároló kerti eszközöknekParkolás:- Garázsban 1 autó számára- Ház előtt vagy udvarban további parkolási lehetőségEgyéb információk:- Ikerház, társasházként bejegyezve- Saját okirattal, külön helyrajzi számmal- Saját közműórákkal és saját kertrésszel- Alacsony rezsi költségekNe hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon most, és nézze meg személyesen ezt a kivételes otthont, amely minden igényét kielégíti!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Erkély:
26 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Péter Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 215 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Péter Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 215 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY