Eladó ház Sárszentmihály 96 nm
Eladó ház Sárszentmihály 96 nm
Eladó ház Sárszentmihály 96 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7984110
Referenciaszám: 167417
Frissítve: ma

Eladó 4 szobás ikerház 68,6 millió Ft értékben Sárszentmihályon - Sárszentmihály lakóparkban

Sárszentmihály
68,6 millió Ft
245 879 Ft/m²
96 m²
Alapterület
279 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 095 Ft
Második évtől
271 706 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167417 hivatkozási számú sárszentmihályi ikerház. Sárszentmihályon kínálok megvételre új építésű ikerházakat! Ez az otthon minden igényét kielégíti, élhető terek emellett minőségi anyagokból épült. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy sajátja lehessen ez a modern és elegáns ikerház! - Az ingatlan alapterülete 96 négyzetméter, amely tökéletes méretet biztosít a kényelmes és praktikus otthoni élethez. - Az otthonokat hőszivattyúval látták el, ami hatékony fűtést és hűtést biztosít. - A nyílászárók 3 rétegűek, amelyek kiváló hő- és hangszigetelést nyújtanak. Redőnyökkel is felszerelve, amelyek biztosítják az extra kényelmet és biztonságot. - A fedett terasz térkővel burkolt, ideális helyszín a kerti összejövetelekhez vagy a pihenéshez. Emellett saját gépkocsibeálló is rendelkezésre áll szintén térkövezett felülettel. - Választhat az otthona egyedi stílusához illő burkolatok közül. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sárszentmihályi ikerház, vagy bármely más ikerház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167417 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A ikerház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Tervezett átadás:
2025. június
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Klaudia Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 777 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Klaudia Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 777 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok