Eladó ház Páty 90 nm
Eladó ház Páty 90 nm
Eladó ház Páty 90 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8054156
Referenciaszám: HZ053478-4616009
Frissítve: 17 napja

Páty eladó ikerház 4 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
883 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
291 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 729 Ft
Második évtől
314 878 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó újépítésű ikerházfél Páty központi, de mégis csendes, szeparált helyén, közvetlen patakparton elhelyezkedő, hangulatos telken.A ház egyszintes, nappali+ 3 szobás elosztású, 91 m2- es netto lakótérrel, egy kocsibeállóval, saját kertrésszel.Két fürdőszoba is lesz, egy kádas, és egy zuhanyzós WC-vel, plusz egy külön WC, háztartási helyiség, gardrób és kamra is ki lesz alakítva az ingatlanban.Kisebb méretével, és árával, ugyanakkor 4 szobás elosztásával, és szeparált elhelyezkedésével ritkaság a környéken.A falak porotherm téglából készülnek 15 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, tetőben 30 cm-es szigeteléssel, a fűtést hőszivattyú biztosítja majd, padlófűtéssel kombinálva,, 3 rétegű nyílászárókkal, így a ház mindenben maximálisan megfelel a 2024-es energetikai elvárásoknak.A két ikerfél dupla fallal és légréssel kerül elválasztásra. A várható befejezés 2024. dec. 31.CSOK + képes, minden kedvezmény igényelhető rá, melyben profi hiteltanácsadónk ingyenesen segíti a vevőket, hogy a nekik legmegfelelőbb, és legkedvezőbb ajánlatot vehessék igénybe.Páty mindennel jól ellátott település, jó közlekedéssel. Volánbusszal 30 perc a Széll Kálmán tér, de helyi kis buszjáratával elérhető a Biatorbágyi vasútállomás is, (a menetrendet a vonathoz igazították), és idén elkészült a közvetlen pályafelhajtó is, mellyel még gyorsabban elérhető a Főváros.Ha felkeltette érdeklődését, további kérdése lenne, vagy megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján!Ha nem érne el, visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY