Eladó ház Nyíregyháza 95 nm
Eladó ház Nyíregyháza 95 nm
Eladó ház Nyíregyháza 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7708094
Referenciaszám: HZ043200
Frissítve: 6 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 5 szobás: 65,5 millió Ft

65,5 millió Ft
686 943 Ft/m²
95 m²
Alapterület
527 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 190 098 Ft
Második évtől
259 428 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza - Orosi út közelében, Lakóparki környezetben, igényes, szép családi házak környezetében,  megbízható, komoly referenciákkal rendelkező kivitelezőtől eladó egy  98,35 nm-es, nappali - amerikai konyha + 4 szobás,  új építésű ÖNÁLLÓ HÁZ!Az ingatlan főbb jellemzői:Az ingatlan  előszoba, nappali + 4 külön bejáratú hálószoba, amerikai konyha, étkező, fürdő, wc, közlekedő helyiségekből áll. Igényes kivitelezés, minőségi anyagokból a legújabb technológia szerint.A teherhordó falszerkezet BAUTHERM 30 N+F kézi falazóblokkból fog készülni, 30 cm falvastagsággal, H-25 falazó cementhabarcsba falazva. 15 cm vastag kiegészítő hőszigeteléssel ellátva a közel nullaigényű energetikai tulajdonságok érdekében.A talajon fekvő padló alatt részeken 12 cm vtg. AUSTROTHERM PAF exp.polisztirol hablemez kerül beépítésre. Technológiai szigetelés szükséges a hőszigetelés és az aljzatbeton közé. A homlokzaton 15 cm vastag hőszigetelő rendszer kerül elhelyezésre. A földszint feletti födémen 20 cm vastag EPS 100 hőszigetelés kerül elhelyezésre.Egyedi max 24KW teljesítményű kondenzációs gázkazán fogja szolgálni a fűtéshez szükséges energiát és a hideg, meleg vizet is ez a kazán állítja majd elő. A hőleadás lapradiátorokkal és padlófűtéssel történik.Fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt.Tetőszerkezet nem járható lapos tető, PVC csapadékvíz elleni szigeteléssel.A közelben minden megtalálható: buszmegállók, bevásárló központok csak néhány percre, főútvonalak, m3 autópálya gyorsan elérhetőTeljes körű Hitel, CSOK + és Pénzügyi szolgáltatást biztosítunk!Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, akkor további információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehoczkiné Bereczki Enikő Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehoczkiné Bereczki Enikő Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY