Eladó ház Nyirád 108 nm
Eladó ház Nyirád 108 nm
Eladó ház Nyirád 108 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7972235
Referenciaszám: HZ019502
Frissítve: 9 napja

Nyirád eladó ikerház 4 szobás: 9 millió Ft

9 millió Ft
83 333 Ft/m²
108 m²
Alapterület
485 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 120 Ft
Második évtől
35 647 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyirád Deákipusztán, 108 m²-es, 4 szobás, 2 lakásos, TEHERMENTES ikerház, 485 m²-es telken - ELADÓ! Nyirád központjától 6 km-re, D-Ny-i irányba, CSENDES, NYUGODT, belterületként nyilvántartott részen, Deákipusztán található a téglaépítésű, két önálló lakással épült ikerház. A két FELÚJÍTANDÓ, 54 nm-es lakás közül az egyik: 1 szoba, nappali-konyha-étkező, kamra, fürdő, WC, előszoba, míg a másik: 2 szoba, konyha, kamra, fürdő, WC és előszoba elosztással rendelkezik. A víz- és áram megtalálható az ingatlanokban, a szennyvíz elvezetése egy derítőbe történik. A cserép héjazatú ingatlan fűtése jelenleg nem megoldott, a lakórészekben külön kémények találhatóak. A melegvizet villanybojler biztosítja. Nyirád a Dunántúl középső részén, a Bakony hegység délnyugati lábánál, Veszprém megye déli részén található. Ajka–Tapolca–Devecser–Sümeg városok által határolt terület középpontjában fekszik, mind a négy várostól kb. 15 km-nyi távolságra. Az Agár-tető északnyugati nyúlványainak tövében, a Kis-Bakony és a Deák-hegy alatt simuló lankás területen települt a község. A falu ÉK-i határában folyik a Kígyós-patak, és É-i határában egy halastó is található. 

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY