Eladó ház Nyékládháza 203 nm
Eladó ház Nyékládháza 203 nm
Eladó ház Nyékládháza 203 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7910928
Referenciaszám: 698900356
Frissítve: 10 napja

Nyékládháza eladó ikerház 4 szobás: 84,5 millió Ft

84,5 millió Ft
416 256 Ft/m²
203 m²
Alapterület
972 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 241 Ft
Második évtől
334 681 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Eladásra kínálok egy ÚJRAGONDOLT, 4 szobás ikerházat Nyékládháza egyik legkedveltebb részén!   A majdnem kulcsrakész ház 972 m2 telken helyezkedik el, a hasznos tere 203 m2. A jelenlegi tulajdonos teljesen átépítette,illetve kibővítette mindkét ikerház részt MINŐSÉGI ANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL! Jelenleg a házban már csak a burkolás , festás illetve a szaniterek beépítése szükséges. Megbízónk az ingatlant ebben az állapotában 84.500.000 Ft-ért szeretné eladni. Természetesen igény szerint vállalja a ház teljes befejezését is, a kulcsrakész ár 101.500.000 Ft lesz, az eseti kérések függvényében térhet el ettől a végleges ár. A fűtésrendszer alapból kondenzációs gázkazánnal és padlófűtéssel lett tervezve, de ettől lehet eltérő is jelen szakaszban. Napelemes-cserép-rendszer előkészítése megtörtént. 3 fázis rendelkezésre áll.   Jelen pillanatban a belső tér végleges kialakítása az új tulajdonos igényéhez igazodik. A jelenlegi ár a teljes külső készültségre vonatkozik, amely magában foglalja a komplett tetőrendszert, nyílászárókat, padlófűtést, vízvezetékrendszert, aljzat betonozást, külső hőszigetelést, színezést és a teljesen felújított portát, térkövezett járdát, részben térkövezett udvart, tereprendezett kertet, kerítést. A tulajdonos kiemelt alapossággal és több éves tapasztalattal, szakértőként építette a házat, a másik felét magának építette, így garantált a minőségi kivitelezés ebben a házban is. A házhoz tartozik egy Hörmann elektromos garázskapuval ellátott 2 autóbeállós garázs, illetve elöl és hátul is nagyméretű teraszok.   Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon és örömmel megmutatom Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kamra
terasz
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Csaba Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY