Eladó ház Kistarcsa 80 nm
Eladó ház Kistarcsa 80 nm
Eladó ház Kistarcsa 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7916029
Referenciaszám: H477043
Frissítve: 17 napja

Kistarcsa eladó ikerház 3 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
612 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
352 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kistarcsa, csendes, de mégis központhoz közeli utcájában eladó lett egy ikerház fél. A ház egy saroktelken található, így garantált a külön bejárat, saját intim kerttel. Az ingatlanban 3 szoba van, nappali plusz két szoba. Főbb paraméterek: - 352 nm-es saját telekrész - 3 szoba (nappali, plusz 2 szoba, amiből az egyik 21 nm-es, a hozzá tartozó külön előtérrel együtt) - Kandalló - Új, műanyag nyílászárók - Fedett terasz, plusz egy nagyobb terasz! - Egyik része az ingatlannak vályog, de a nagyobb rész tégla - Konyhából nyílik egy kamra - 5 centi szigetelés - A fürdőben kád és zuhanyzó is található - Éjszakai áram - Rézvezetékek - A kert hátsó részén található két tároló is, amik alá vannak betonozva. Az ingatlan belső terei kényelmes, élhető méretűek, két tágas szobával (16 nm, 21 nm-es). A kert hátsó részén van tárolásra alkalmas melléképület, így nem kell aggódnia, hogy kerti szerszámait hova teszi. KIVÁLÓ LOKÁCIÓ!!! A közelben található: orvos, cukrászda, bank, pékség, uszoda, bolt és egyéb bevásárlási lehetőség. De gyakorlatilag szinte minden elérhető a közelben egy rövid sétával. Közlekedés: néhány perc sétára található a HÉV megálló, amivel az Őrs vezér térre lehet eljutni. Gépkocsival pár percre elérhető az M0 autópálya. Bőben van fantázia az ingatlanban, jöjjön el, nézze meg és lássa meg Ön is benne a lehetőséget.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY